Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Deadpool & Wolverine'den ikinci fragman yayınlandı.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı filmde, Deadpool ve Wolverine ikilisi sevdiklerini kaybetmemek uğruna çoklu evren tehdidine karşı birlikte savaşacaklar.

2000 yılında X-Men filminde canlandırdığı karakterle çizgi roman severlerin karşısına ilk kez çıkan Hugh Jackman, yıllar boyunca hayranların gönlünde taht kuran efsane Wolverine karakteri ile bir kez daha izleyici karşısına çıkmak için artık resmen gün sayıyor.

"Wolverine" (Hugh Jackman) - X-Men (2000)

Fragmanda, "Önem verdiğim her şeyi kaybetmek üzereyim." diyen Deadpool, Wolverine'den "Bu benim sorunum değil." karşılığını aldıktan sonra "Kendi dünyan mahvolduğu sırada da böyle mi söyledin?" cevabını veriyor ve sonrasında Wolverine'in birkaç ölümcül darbesine maruz kalıyor.

Öğle yemeğinde tekrar denk geldikleri sırada Deadpool'un rahatsız edici ısrarları doğrultusunda "Canın cehenneme." şeklinde bir cevap veren Wolverine, burada eski X-Men filmlerinden birine harika bir gönderme yapıyor.

X-Men: First Class filmine konuk olduğu sırada, ondan yardım istemeye gelen Erik Lehnsherr ve Charles Xavier'a da aynı cümleyi kullanan Wolverine, içinde bulunduğu durumdan duyduğu memnuniyetsizliği yine bir şekilde dile getiriyor diyebiliriz.

"Charles Xavier" (James McAvoy), "Wolverine" (Hugh Jackman), "Erik Lehnsherr" (Michael Fassbender) - X-Men: First Class (2011)

Deadpool & Wolverine, ikinci Deadpool filminin neredeyse altı yıl ardından geliyor. Bu süre zarfında Disney'in, X-Men filmlerinin haklarını elinde bulunduran 20th Century Fox şirketinin tamamını satın aldığını gördük. Dolayısıyla Deadpool 3, Marvel'ın filmlerinde kullanmak için izni olmayan eski karakterlerini özgürce kullanabileceği ilk filmi olacak.

Super Bowl karşılaşmasının gerçekleştiği akşam yayınlanan ilk Deadpool & Wolverine fragmanı, toplam 365 milyon izlenmeyle, 24 saat içerisinde en çok izlenen film fragmanı olma rekorunu kırarak, rekorun bir önceki sahibi Spider-Man: No Way Home'u tahtından etmişti.

"R" dereceli olduğu özellikle belirtilen film, Deadpool'un Loki dizisiyle hayatımıza giren Time Variance Authority (TVA) tarafından kaçırıldıktan sonra MCU evrenine dahil oluşunu ve kendisini Avengers ekibiyle aynı dünyada bulmasını konu edinecek.

Yine Loki dizisiyle tanıdığımız alan Void ve o alanı korumakla görevli olan Alioth da fragmanda karşımıza çıkan detaylardan bazıları. Kırık bir 20th Century Fox logosu, bir merkez üssüne çevrilmiş olan kocaman bir Ant-Man kostümünün kafatası ve eski Marvel projelerinden önemli ayrıntıların bulunduğu fragman, Azazel ve Lady Deathstrike gibi eski X-Men karakterlerine dair detaylar içeriyor olmasının yanında, filmin kötülerinden biri olarak tanıtılan Charles Xavier'ın kız kardeşi Cassandra Nova'yı da ilk kez seyirci karşısına çıkartıyor.

"Cassandra Nova" (Emma Corrin)

Son olarak Doctor Strange'in portal açmak için kullandığı sarı büyü halkalarının içerisine atlayan karakterlerimiz, hangi evrene yol aldıkları konusunda bizi merak içerisinde bırakıyor ve epik final ile kapanış yapıyorlar.

Kadroda Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'a, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ve Matthew Macfadyen'ın eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda, ilk iki filmin de yönetmeni olan Shawn Levy oturuyor.

Merakla beklenen Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz'da izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş