Oscar ödüllü efsane aktör Al Pacino ile Legion (2017-2019), The Beauty and the Beast (2017) ve Downton Abbey (2010-2015) yapımlarıyla tanınan oyuncu Dan Stevens, yönetmen David Midell'in yeni filmi The Ritual için bir araya geliyor.

Senaryosunu David Midell ve Enrico Natale'ın yazdığı The Ritual'ın yapımcılığı Andrew Stevens, Mitchell Welch ve Enrico Natale tarafından üstlenildi. Kadroda ise Pacino ve Stevens'a, Abigail Cowen ve Ashley Greene eşlik edecek.

Abigail Cowen, Ashley Greene

Gerçek bir hikâyeye dayanan The Ritual, biri inancını sorgulayan (Stevens) ve diğeri ise problemli geçmişi ile hesaplaşan (Pacino), doğaüstü varlıklar tarafından ele geçirilmiş bir kadını zorlu ve tehlikeli bir süreçten kurtarmak için kendi farklılıklarını bir kenara bırakıp birlikte çalışan iki rahibin hikâyesini konu ediniyor.

Dünya çapındaki haklarını XYZ Films'in satın aldığı The Ritual'ın, uluslararası tanıtımını yaklaşan Cannes programında yapması ve 2025 yılında da sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş