Russell Crowe ve Ryan Simpkins'i bir araya getiren korku filmi The Exorcism'den ilk fragman yayınlandı.

Resmi sinopsise göre efsane oyuncu Russell Crowe filmde, problemli bir aktör ve uzun zamandır kızıyla görüşmeyen bir baba olan Anthony Miller karakteriyle karşımıza çıkacak. Bir korku filmi çektiği sırada mental olarak çözülmeye başlayan Miller, acaba eski kötü alışkanlıklarına geri mi dönmektedir, yoksa çok daha kötü ve uğursuz bir şeyin etkisi altında mıdır?..

Oyuncu kadrosunda Crowe ve Simpkins'e, Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg, David Hyde Pierce, Adrian Pasdar, Tracey Bonner ve Josh Warren'ın eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Joshua Josh Miller bulunuyor.

The Exorcism, senaryoyu M. A. Fortin ile birlikte kaleme alan Miller'ın 2015 yapımı korku komedisi The Final Girls'den sonraki ikinci uzun metrajlı filmi olacak.

Sam Worthington

Crowe ise 2023'te The Pope's Exorcist ve 2024'ün başlarında yer aldığı Sleeping Dogs filmlerinde oynadıktan sonra korku filmleri serisine kaldığı yerden devam ediyor.

The Exorcism, 7 Haziran'da izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş