The Office (2005-2013), Evan Almighty (2007), Crazy Stupid Love (2011) gibi yapımlarla bilinen aktör Steve Carell, Netflix'in yeni komedi dizisinde 30 Rock (2006-2013) ve Mean Girls (2004) yapımlarıyla tanınan oyuncu Tina Fey ile birlikte rol alacak.

The Four Seasons dizisinin karakter detaylarına dair detaylar şimdilik gizli tutuluyor, ancak Universal yapımı olan ve Alan Alda'nın yazıp yönettiği 1981 tarihli aynı adlı komedi filminden uyarlanacak olan dizinin, tıpkı filmdeki gibi her sezon birlikte tatil yapan üç çiftin hikâyesini anlatacağı tahmin ediliyor.

Carell, Shawn Levy'nin yönettiği Date Night (2010) isimli filmden rol arkadaşı olan Tina Fey ile yıllar sonra tekrar bir araya gelecek.

En son televizyonda, aynı zamanda baş yapımcılığını da üstlendiği FX'in The Patient dizisinde ve Apple TV+'ın The Morning Show'unda yer alan Carell, şu sıralarda başrolünde yer aldığı Uncle Vanya tiyatrosuyla da isminden bahsettiriyor.

"Michael Scott" (Steve Carell), "Jim Halpert" (John Krasinski)

Carell ayrıca, John Krasinski'nin yakın zamanda vizyona girecek olan IF / Hayali Arkadaşlar filminde de bir karakteri seslendirmişti.

Ryan Reynolds’lı ’Hayali Arkadaşlar’dan İlk Fragman
Çocukken kafamızda yarattığımız o “hayali arkadaşların” büyüdüğümüzde nereye gittiğini hiç düşündünüz mü?.. John Krasinski’nin yeni filmi ‘IF’, işte tam da bu soruyu cevaplıyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş