Sony, merakla beklenen bazı filmlerinde tarih değişikliğine gitti. Kraven the Hunter, bu yılın sonlarında izleyiciyle buluşurken Karate Kid filmi ise önümüzdeki yıl beyazperdede yerini alacak.

Bu yılın ağustos ayında vizyona girmesi beklenen Kraven the Hunter, 13 Aralık 2024 tarihine ertelendi.

Başrolünü Aaron Taylor-Johnson'ın üstlendiği film, Spider-Man'in düşmanlarından biri olan çizgi roman karakteri Avcı Kraven'ın orijin hikayesine odaklanıyor. Kadroda yer alan diğer isimler ise Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott ve Russell Crowe.

Sony, Kraven the Hunter'ın önceki vizyon tarihi olan 30 Ağustos 2024'e ise, Columbia Pictures ve Blumhouse imzalı olan They Listen filmini yerleştirdi.

Vizyon tarihi değiştirilen bir diğer yapım da live-action Karate Kid filmi oldu.

Netflix'te yayınlanan Cobra Kai dizisinin altıncı ve son sezonunun ardından gösterime girecek olan film, 30 Mayıs 2025 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Ralph Macchio, Jackie Chan

Başrolünde Ben Wang'ın yer alacağı Karate Kid'in oyuncu kadrosu Joshua Jackson, Sadie Stanley, Ming-Na Wen, Aramis Knight, Wyatt Oleff gibi isimlerden oluşuyor. Ralph Macchio ve Jackie Chan de eski karakterlerini canlandırmak için geri dönecekler.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş