Yayın hayatına 2018 yılında başlayan Netflix dizisi Cobra Kai, 6. ve son sezonuyla izleyicilerine efsane bir veda etmeye hazırlanıyor.

"Miguel Diaz" (Xolo Maridueña), "Samantha LaRusso" (Mary Mouser)

Son sezonunun on beş bölümden oluşacağını duyuran Netflix, ilk beş bölümün 18 Temmuz'da, ikinci beş bölümün 28 Kasım'da, üçüncü ve son beş bölümün ise 2025'te yayınlanacağını açıkladı. Son beşlinin kesin yayın tarihi daha sonra açıklanacak.

"Johnny Lawrence" (William Zabka), "Daniel LaRusso" (Ralph Macchio), "Chozen Toguchi" (Yuki Okumoto)

Netflix, merakla beklenen dizinin son sezonundan bir tanıtım da yayınladı.

Ralph Macchio, William Zabka, Martin Kove ve Yuji Okumoto'nun, Karate Kid film serisindeki rollerini yeniden canlandırdığı dizide, ayrıca Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List, Gianni DeCenzo, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Alicia Hannah-Kim, Griffin Santopietro ve Oona O'Brien rol alıyor.

Bunun yanında, başrollerinde Ralph Macchio ve Jackie Chan'in yer aldığı Karate Kid filmi de geçtiğimiz günlerde 2025 yılına ertelenmişti. Filmin, Cobra Kai dizisinin finalinin ardından vizyona girmesi bekleniyor.

‘Kraven The Hunter’ ve ‘Karate Kid’ Ertelendi
Bu yılın ağustos ayında vizyona girmesi beklenen filmlerinden ‘Kraven the Hunter’, 13 Aralık 2024, ‘Karate Kid’ filmi ise 30 Mayıs 2025 tarihine ertelendi.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş