Amazon, Alafair Burke'ün çok satan The Better Sister kitabının dizi uyarlaması için çalışmalara başladı.

Dizinin başrollerini ise, dizinin aynı zamanda yürütücü yapımcılığını üstlenecek olan ikili, Spider-Man (2002), The Hunger Games (2012), Charlie's Angels (2019) filmleriyle tanınan oyuncu Elizabeth Banks ve Texas Chainsaw Massacre (2003), Total Recall (2012), The Illusionist (2006) yapımlarıyla bilinen Jessica Biel paylaşacak.

"Betty Brant" (Elizabeth Banks) - Spider-Man (2002), "Sophie von Tesschen" (Jessica Biel) - The Illusionist (2006)

Avukat kocası Adam ve ergen çocuğu Ethan ile dünyayı dolaşan Chloe'nin etrafında dönen hikâye, bir yandan da uzun zamandır görüşmediği ve bir süredir bağımlılıktan uzak durmaya çalışan kız kardeşi Nicky'e odaklanıyor.

Adam'ın vahşice öldürülmesinin ardından katilin, aile üyelerinin tüm kirli çamaşırlarını ortaya çıkaran mesajlar göndermesi ve herkesten gizli olan sırlarını ortaya dökmesiyle işler içinden çıkılamaz bir hale bürünüyor.

"Effie Trinket" (Elizabeth Banks) - The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Amazon MGM Studios'un televizyon başkanı Vernon Sanders, The Better Sister'ı, "sürprizlerle dolu, baştan çıkarıcı bir gerilim filmi olmasının ötesinde, aile için kavgalar ve affedicilikle ilgili sürükleyici bir hikâye" olarak tanımlıyor.

"Cora Tannetti" (Jessica Biel) - The Sinner (2017-2021)

"Stüdyonun yetenekli ekibi, Jessica ve Elizabeth'le birlikte Alafair Burke'ün orijinal romanını en özgün şekilde hayata geçireceklerinden eminler. Hikâye, Prime Video müşterilerimizin karşısına en iyi şekilde çıkarılmak üzere emin ellerde."

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş