2020 yapımı aksiyon filmi Greenland, Clarke kuyruklu yıldızının dünyanın sonunu getirmesiyle birlikte Garrity ailesinin Greenland sığınağını terk etmek zorunda kaldığı ve yeni bir yuva bulabilmek için Avrupa'nın çorak topraklarında çıktıkları zorlu yolcuğun hikâyesini anlatmıştı.

Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd ve Scott Glenn'in kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliğini, yine Butler'ın başrolünde bulunduğu Angel Has Fallen (2019) filminin yönetmeni Ric Roman Waugh üstleniyor.

Butler ve Baccarin'in eski rollerine geri döneceği Greenland: Migration'ın çekimlerine Birleşik Krallık'ta başlandığı duyuruldu.

Yapımcı Sebastien Raybaud, "Gerard, Morena ve Ric'in, Garrity ailesinin başına neler geldiğini izleyicilere anlatmak adına devam hikâyesi 'Greenland: Migration'da yer almalarından büyük heyecan duyuyoruz." derken STX Entertainment Prodüksiyon Başkanı Sam Brown ise, "Greenland, bir adamın ailesini en kötü ihtimallere karşı korumak için neler yapabileceğini etkili bir şekilde gözler önüne serdi. Garrity ailesinin yürek burkan hikâyesini devam ettireceğimiz için bundan daha heyecanlı olamazdık." ifadesini kullandı.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş