Mufasa: The Lion King filminden ilk resmi fragman yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Moonlight (2016)'ın yönetmeni Barry Jenkins'in yer aldığı Mufasa: The Lion King, Disney'in 2019 yılında izleyiciyle buluşan The Lion King filminin öncesinde olanları anlatacak.

Aslan Mufasa'nın hikâyesine odaklanacak olan film, Aslan Kral'ın baş düşmanı haline gelen kardeşi Taka, yani diğer adıyla Scar ile olan çocukluk maceralarına odaklanacak.

Aaron Pierre ve Kelvin Harrison Jr. sırasıyla Mufasa ve Scar'ın genç versiyonlarını seslendirecek. Efsane aktör James Earl Jones, Mufasa'yı hem 1994 yılında çıkan orijinal versiyonunda hem de 2019 çıkışlı yeniden yapımında seslendirmişti. 1994 versiyonunda ScarJeremy Irons seslendirirken, 2019 yılında bu görevi Chiwetel Ejiofor devralmıştı.

Mufasa: The Lion King'de ise 2019 kadrosundan birçok isim geri dönüyor. Rafiki rolünde John Kani, Pumbaa rolünde Seth Rogen, Timon rolünde Billy Eichner, Simba rolünde Donald Glover, Nala rolünde Beyonce Knowles Carter'ı tekrar göreceğiz. Kadroya bu filmle dahil olan Beyonce'nin kızı Blue Ivy Carter ise Nala'nın kızı Kiara'yı seslendirecek.

Blue Ivy Carter, Beyonce Knowles Carter

Yeni seslendirmen kadrosunda ise, Sarabi rolünde Tiffany Boone, genç Rafiki rolünde Kagiso Lediga, Zazu rolünde Preston Nyman, Kiros rolünde Mads Mikkelsen, Taka'nın annesi Eshe rolünde Thandie Newton, Taka'nın babası Obasi rolünde Lennie James, Mufasa'nın annesi Afia rolünde Noni Rose ve Mufasa'nın babası Masego rolünde Keith David yer alacak.

Disney'in gelmiş geçmiş en başarılı yapımlarından biri olarak bilinen Aslan Kral'ın orijin hikâyesi Mufasa: The Lion King, 20 Aralık 2024'te sinemalarda olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş