Netflix'in, efsane çizgi dizi Scooby Doo için live-action bir dizi siparişi verdiği öğrenildi.

1969 çıkışlı Hanna-Barbera çizgi dizisine dayanacak olan live-action dizinin olay örgüsü ve diğer detayları şimdilik tamamen gizli tutuluyor.

Scooby-Doo, Where Are You! (1969-1978)

Josh Appelbaum ve Scott Rosenberg'ün yazar olarak görev yapacağı dizinin yürütücü yapımcılığını usta televizyoncu Greg Berlanti ile Sarah Schechter ve Leigh London Redman üstlenecek. 

Proje, izleyiciyle buluşan ilk live-action Scooby Doo yapımı olmayacak. Şimdiye dek çekilmiş en bilinen live-action Scooby Doo projesi, 2002 yapımı olan, kadrosunda Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard ve Linda Cardellini'nin yer aldığı ve Scooby'yi Neil Fanning'in seslendirdiği Scooby-Doo isimli film olmuştu.

Dünya çapında 250 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek başarı yakalayan Scooby-Doo'ya, 2004 yılında aynı kadronun yer aldığı Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed isimli bir devam filmi de yapılmıştı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş